Pages

maanantai 16. marraskuuta 2009

Off topic

Vaihteeksi taas tekstiä :D En yksinkertaisesti JAKSA piirtää, vaikka sanomista ois vaikka kuinka. Blaah. Eihän se haittaa jos nyt pari kertaa kertoo asiansa tällain, kuitenkin kun pääpaino pysyy noissa sarjakuvissa...toivottavasti. Tunnetusti menoni hyytyy hirveän nopeasti, varsinkin jos se jollain tapaa liittyy luovuuteen.

Häm häm. Olo on ihan kauhean stressaantunut. Kuolen tähän tekemisen määrään. Vaikka meillä on vaan ne pari hikistä teoriatuntia (kemia ja äikkä) ne tuntuu painavan päälle 100x enemmän kun missään peruskoulussa tms. Meillä loppuu kohta toi kemia kurssi ja en ole edes alottanut tehtäviäni..mitä on varmaan lähelle 40 ja ne on vaikeita ja pitkiä. Uh. Ja äikässä pitää kirjottaa jotain mediaan liittyviä esseitä ja esitelmiä ja muuta paskaa. Vihaan äikkää yäk! Pitää vaan kestää..
Sitten kun on hirveesti piirrettävääkin. Piirrän hirveesti luonnoksia, mitä tahtoisin viedä eteenpäin, mutta siinäkin olen laiska ja sitten niitä kivoja kuvia syntyy ja syntyy ja ahistun niiden määrästä enkä alota mitään :( Sitten kun en tee niitä nopeesti niin kyllästyn niihin ja kas kummaa, hieno luonnos meni hukkaan. Mulla on vaan ihan liikaa ajateltavaa niin ei taho jaksaa tehä mitään. Mut nyt on onneksi 3 päivää lomaa ja perjantai siin välissä, eli vaan täl viikolla yks päivä koulua \o/ Ensviikolla on sama, mut pitää kans keskiviikkona ilmestyä paikalle. Onse niin rentoo olla taiteilija..ainaki jollain tapaa.

Se pahamaineinen lagitus iski jälleen, en muista yhtään mitä piti sanoa! Varhaisiän dementia..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti