Pages

maanantai 8. maaliskuuta 2010

Sisään, ulos, sisään...

Hmmm, siitä on aikaa kun tänne viimeksi kirjoitin...siis omasta mielestäni. Varsinkin kun on tapahtunut vaikka ja mitä, mutten vaan ole jaksanut pahemmin kirjottaa mitään. Hiihtoloma oli ja meni, oli hiton hauskaa ja antoisaa. Yökylästä on jo kohta 2 viikkoa, mutta patja senkun jaksaa tossa vielä jumittaa. Viimeviikolla oli se projektiviikko koulussa, mun piti mennä flashin alkeiskurssille. Flash on siis animaatio, mihin on sovitettu äänet sun muut, ellette sitä tienneet. Mutta mokoma peruttiin ja päädyin sitten kirjansidontakurssille. Eikä kaduta yhtään! Kuulostaan huolimatta soli hyvin hauskaa ja aika lensi siivillä. Sain aikaseksi helvetin hienon kirjan, ottaen huomioon että mokoma oli ensimmäiseni. Se vaan että sain jotkut hajutraumat, kun se liima millä näitä liimattiin haisi ihan pilaantuneelta piimältä, ellei pahemmalta. Meni ruokahalu päiväksi.

Ollaan hyvin tiukilla rahan suhteen melkeen kokoajan, niin viimeviikonloppu oli erittäin virkistävää kun saatiin vähän ylimäärästä ja käytiin ostoksilla siinä lauantaina. Aamulla vähän yli yheksän lähettiin... puoli tuntia siitä millon heräsin ja täysin tietämättäni koko reissusta. No kuitenkin, käteen jäi jo pari kuukautta haikailemani kankaat cossiasuani varten ja kirpparilöytöjä. Nyt on mokoma hyvässä alussa, viimeinki. Mutta tänään mulla sitten alkoi toi työssäoppiminen kaapelitehtaalla, taidemaalariliiton taidevälitys tapahtumassa. Hyvä maku ekasta työpäivästä jäi kyl suuhun, ei siin mitään. Me saatiin päättää mitä tahottiin tehä, vaihtoehtoina oli joko purkaa niitä lähetettyjä tauluja, kasata seiniä mille niitä ripustetaan tai leikellä papereita millä niitä seiniä suojataan (ne seinät mitä tehtiin on siis sellassia häkkiverkkomikälie seiniä, mitä yleesä festareilla käytetään). Valittin sitten sen fyysisimmän eli seinien vääntämisen. Mulle tulee tunne, että olen saanu työtä tehyksi vaan jos son hyvin fyysistä jostain syystä. Rankkaa oli, mutta kivaa kuitenkin, kiitos hyvän seuran ja mukavien ihmisten. Huomenna sitten pysytetään niitä tauluja ja loppuviikolla kun koko homma virallisesti alkaa niin vartioimaan ja häärimään siellä ihmismassassa o/ niistä sit enemmän vielä joskus myöhemmin. Tänä viikonloppuna, lauantaina, onki sitten vähän erilaisempaa ohjelmaa luvassa. Ollaan Biffen kans menossa Sangatsu päiville ja hankin samalla lisää cossikamaa. Ja oikeen kutsuvieraina! Minä nääs menin voittamaan Sangatsu mangan järjestämän piirtokisan jonka palkintojen jako tapahtuu tuolla. Ja Biffe voitti kunniamaininnan. Että kiva päivä luvassa sillon >8)

En oikeen jaksa keksiä enää mitään sanottavaa, tuossa nyt on tiivistelmä viimeviikoista. Sitku vielä sais omat sivut päivitettyä niin ah. Muttei aika taida riittää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti