Pages

tiistai 17. toukokuuta 2011

You don't need pants for the victory dance

Mohohoo. Meinasin vähän lykätä tätä kirjottamista myöhempään, koska tänään tässä parin tunnin päästä lähen Biffen kanssa Helsinkii pyörimään kirppareilla cosseja varten ja tekemässä pari näyttelykierrostehtävää, siinä samalla oli tarkotus tehä pienonen photoshootti.. mutta mun silmät kärsii allergiasta(?) niin en mää mitään piilareita uskalla laittaa. Joten se siitä shootista, minkä takia siis kirjottamista olisin viivyttäny.

Jepajeee, en ees muista mitä on tapahtunu ton viime kirjotuksen jälkeen, mutta tosi paljon helvetin hienoo ja helvetin paskaa asiaa siihen on ainaki mahtunu. Tosiaan, sain tossa viikko sitten tietää että sain yhteiskunta, työ ja yrityselämäkurssista hylätyn. Ensimmäinen hylättyni koskaan ikinä, pikkasen kyrsi siinä vaiheessa. Mutta sain mahdollisuuden saada siitä vielä hyväksytyn merkinnän jos teen kaikki tekemättä jääneet tehtävät tän viikon maanantaihin mennessä. Ja mä tein, mutta en oo vielä saanu tietoo menikö vieläkään läpi. We'll see. Muutenki ois yhtä ja toista koulujuttua tekemättä, mut jotenki vaikee taas keskittyy...vähän pakko ku sitä valmistuu parin viikon päästä hehe.

Mutta se toodella, tooodella hyvä asia mikä tapahtu on ET MÄ SAIN TÖITÄ WHUU! \o/ Perjantaina pistin mol.fi kautta hakemuksen Unilfex nimiseen henkilöstövuokrausfirmaan, joka haki työntekijöitä puutarhahommiin. No pari tuntia sen hakemuksen lähettämisen jälkeen sain soiton et mut kutsuttiin työhaastatteluun, mikä oli eilen. Kuten arvata saattaa, ne anto suoraan mulle sen työpaikan ja nyt odottelen soittoa missä ne kertoo ajankohasta, millon on tohon tarvittava viikon pitunen koulutus.. Todennäkösesti se osuu just vikalle kouluviikolle, eli en pääse omiin päättäjäisjuhliin jos näin on.. koska tää työ on mulle ensisijaisesti tärkeämpi.

Mut ahhh, ei tarvi sit huolehtia rahasta vaikka vapauteni menetänkin. Tulee rankkaa.. mut nyt mä saan cossi ja con asiat hoidettua suuremmitta stressittä. Asiasta puheenollen kuvautimpa tässä huvikseni eilen parista cossistani pari keskeneräis randomkuvatusta.

Hisagiii~

Joo eli päätin vähän kierrättää viimevuoden Ichigo cossiani ja revin hihat irti.. ja teen siitä Hisagi cossin. Alunperin heitin idean menemään koska aioin käyttää ihan omia hiuksiani, mutta ne kun ei oo yhteistyöhaluiset oikeen mihinkään, niin peruukkiahan sitä tarvi. Sitten tajusin et toi mun puolvärjätty Ichigo peruukkihan käy myös tähän, kuhan värjään loppuun asti mustaksi. Vittu olen järkevä. Animeconiin tämä sitten tulossa, en tiiä miten mä toimin niiden kenkien kans, koska viimevuonna onnistuin rikkomaan ne ennen conipaikalle pääsyä ja sain traumat hädintuskin jalassa pysyvistä olkitossuista ja siitä massiivisesta nilkkasärystä mitä joutu sietämään. Kai ne jotenki saa korjattua vielä...I hope.


Sitten on tämä vielä keskeneräinen Oki. Kuukaus aikaa tehä, yhyy jotenki ahistaa etten ehi saamaan. Tuosta nyt siis näkee mitä on tähän mennessä valmiina, tosiaan hihojen ja lahkeiden kuvoinnit puuttuu, samoin toi vyö ja propit (maski, koru ja miekka). Propit nyt on hyvässä mallissa ja saan ne suhteellisen nopeeseen valmiiks, eikä noihin ompeluksiinkaan kyllä kauaa mene. Lähinnä tässä viel hermostuttaa kenkien löytäminen ja peruukin värjäys/piikittämine. Koska Oki tulee Desun sunnuntaille, vähän kyllä mietityttää miten saan sen peruukin sinne ehjänä jos en pistä sitä heti päähäni, vaan jonnekki kassiin..uuh.

No mutta tänään sitten metästämään noita kenkiä ja paria muuta pikkutavaraa, että pääsis vähän etiäppäin. En siltikään osaa oikeen uskoa et kohta on taas Desucon.. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti