Pages

lauantai 12. joulukuuta 2009

Busted!

Vooi hyvä luoja, olotila ei ole mikään kehuttavan arvoinen, varsinkaan tämänpäiväisen Busted tilanteen jälkeen.. on niin ihanaa omistaa naiivi äiti.

No siis, monet minut tuntevat tietävät että tykkään piirtää raakoja kuvia. Non kyllä harvinaista (herkkua) meikäläiseltä, mutta kuitenkin. Pidän ne yleensä visusti piilossa vanhempien kätösiltä, mutta tällä kertaa pääsi yksi kuva lipeämään äidin nähtäville. Olin ihan rauhassa lukemassa lehteä alakerrassa kun äiti meni yläkertaan, huoneeseeni missä kone on. Hetken päästä kuului sitten hänen suustaan että "miks olet piirtänyt näin raa'an kuvan. Pitäiskö mun oikeesti huolestuu sun mielenterveydestä." Loppu tulee siitä, että satuin just tossa paripäivää sitten tekemään aseproppia cossiani varten.. mistä tuli pitkä sivukommenttien sarja siitä, etteikai minusta tule isompana kouluampujaa..huoh. No siis, olin ihan että voi perkele. Yritin sitten lieventää saatua kuvaa sanomalla, että kuva olisi tilaustyö, mihin hän sitten että eihän kukaan tilaisi noin raakaa kuvaa...huom. kuva sattui olemaan vielä lievimmästä päästä XD Että on mokoma päässyt jo lukemattomia kertoja huokailemaan minun kuullen, että pitäs meikäläiset viedä hoitoon tai jotain. Yritä tässä sitten parantaa mainettasi joulun ajan, eh. Olen nyt sitten virallisesti mielenvikainen kouluampuja mutsin silmissä, fuck yeah, hyvää joulua.

Pääsen onneksi sulattelemaan tapahtunutta mielestäni, minul kun alkoi joululoma \o/ ah, 4 viikkoa lomaa ei ole paha ollenkaan. Onse niin ihanaa olla taiteilija. Pitäs tosin kyllä se viimonen viikko käyttää siihen, että hakee ens kesäksi työpaikkaa.. on niin syvältä olla peeaa, varsinkin kun on hiton kallis harrastus. Mutta tänään sitten sinne Jumboon, viettämään aikaa ja ostelemaan lahjoja. Joulun kohokohaksi melkeen voisi nimittää o/ Toivottavasti ei toi yks nyt pilaa tätä fiilistä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti