Pages

maanantai 28. joulukuuta 2009

Avatar

Spoilaava otsikko, en vaan keksi ikinä mitään...hienoa :D

No siis. Joulu oli ja meni, ihme kyllä ei tullut hirveä kaipuu mitä yleensä jälkikäteen tulee. Muttei se tarkota että oli huono joulu, ei tosiaan ollut. Sellanen kun sen pitääkin olla. Lahjoja en tänä vuonna saanut mitenkään hirveästi, 5 kappaletta mistä tiesin jo 2 etukäteen XD mutta hyviä oli, ei ainakaan tullut mitään turhaa tänävuonna o/ Jäi vaan harmittamaan, kun herkut loppu niin nopiaan. Haha, söin kinkkuakin niin paljon, että ihmettelen ellei paino ole noussut. Enemmän kun koskaa ennen. Noh ei tästä topiikista ole sen enempää kerrottavaa, ei mitään niin huikeaa tapahtunu XD

Se vähän ei-niin-perinteinen joulutapahtuma tänä vuonna oli, että mentiin kaverin kanssa kattoman Avatar 3D.nä. Alunperin piti mennä lauantaina, mutta siirrettiin se sunnuntaille. Meinasin minä mokoma jänistää koko hommasta, olihan se eka 3D leffa kokemus ja eikä mikään meikäläisen hermoille täysin sopivin elokuva valinta. Mutta katuisin varmastin, ellen olisi mennyt, niin hyvä kokemus/leffa se oli! 8D Olin ihan myyty jälkikäteen, vaikka se sisälsikin juonellisesti kliseitä, mitkä ei todellakaan istu mun makuuni. Ah, aikasemmin sinä päivänä vitutti ihan hirveesti niin toi pelasti senki päivän. Jos joku ei ole nähny ja harkitsee Avatarin kattomista, menköön sen katsomaan! 8D Kannattaa, meikä suosittelee.
Nyt sitten venaillaan uuttavuotta. Ei ole kovinkaa isot odotukset, harvemmin mulle mitään jännää sillon tapahtuu. Mutta näi ..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti