Pages

sunnuntai 1. elokuuta 2010

epätoivoinen

Mmmh, varmaa pitäs taas yrittää selvittää ajatuksia kirjottamalla tätä ns. blogiani, kun niitä nyt tuntuu taas riittävän niin paljon että valuu ihan korvista ulos.
Nosiis on tässä tapahtunu kaikenlaista, enemmän tai vähemmän mielenkiintosta enkä ikinä muista mitään heti ku rupean kirjottamaan. Kumma juttu. Yritin tossa vähä päälle viikko sitten alottaa sarjisblogin pitämistä mutta arvatkaa vaan jaksoinko piirtää 2 sivua enempää. Vois varmaan pistää ne huvin vuoks tonne sivuilleni esille jossain vaiheessa tms. Mutta niin, elän epätoivoisia aikoja. Lomaa on vaivaset viikko + päivä jäljellä ja saan oikeesti halvauksen sitä ennen. Kolmas vuosi alkaa ja mä olen totaalisen paskat housuissa täällä, panikoin ja pelkään tulevaa vuotta ihan hirveesti. Tulee olee niin haastavaa etten tiedä kestääkö hermoni. Varsinkin kun tulee olemaan niin epämukavia juttuja tehtävänä et voi vittu. Teoria/kirjalliset aineet tulee olemaan _helvettiä_ koska olen huono sanoissani, en osaa oikeetsi kirjottaa mitään vähääkään virallisempaa. Niin sitten ku toi lopputyö tulee vaatii kaikenmaailman raportit, sitten meillä tulee olemaan jonku taiteilijan haastattelu jaja seminaareja ja kaikkea vitun paskaa mikä vaatii totaalista panostamista mihin mä en vaan kykene. Mutta vielä vuosi vaan pitää kestää, sitten ei tarvi enää koskaan astua koulunpenkille, ah. Toivottavasti. Muillakin osa-alueilla painaa stressi, mm. täytän 3 kk päästä 18 niin sekin tuo jo kaikenmaailman vääntämistä mukanaan, pitäs ensvuoden alulle päästä töihinki (jos tälläne luuseri sellasta kykenee saamaan). Eikä unohdeta tätä jo vuoden kestänyttä lääkärille soittopelkoa, josta pitäs ensviikon kuluessa päästä yli. Saan sydärin tällä menoa, ihan hirveitä synkkiä pilviä edessä :/

Yritän kuitenki tavalliseen tapaani olla välittämättä, stressaan sitä sitten kun olen pakon edessä. Kesä meni kyllä turhan nopeesti taas, en saanu läheskään kaikkea tehtyä mitä oisin halunnu mutta that's life. Sain sentään ensvuotta varten cosseja alotettua, tai siis yhtä vaan. Rupesin tekemään Okin miekkaa, Kutonea. Ekaa kertaa teen proppia puusta ja son osottautunu oikeastaan aika lepposeks hommaksi. Kun kävin sillon siellä pohjosessa niin sieltä sai kivasti puuta mukaan mistä olen kätevästi saanu veistettyä ja kaiverrettua tota miekkaa. Pian on toi kahva osa valmis, pistän varmaan jotain kuvaa kuhan pääsen niin pitkälle. Olis hyvä vielä tän kuun aikana saada tuo tuppitsydeemi ja herran maski + koru tehtyä, saas nähä miten onnistuu. Huomaa että olen aika sähläri välillä noiden kaivertimien kanssa, 2 kertaa jo tökänny sormeen että on tullu pieni haava, tänään tiputin yhen vahingossa ja mokoma tökkäsi pikkurillinpään kokosen, suht syvän haavan varpaaseen mihin piti tunkea laastari. En edes huomannu asiaa vasta kun 5 minan päästä alkoi sitä polttaa ja huomasin pienen verilammikon siinä tiilellä XDD melkein lähti pala mutta onneks ei sentäs. Pitäs varmaan yrittää olla vähän varovaisempi kun noi jo pelkää että tökkään vielä johonki valtimoon.

Voisin varmaan yrittää nyt kirjottaa vähän useemmin ettei tuu näin suuria tekstimääriä suppealla sisällöllä. Ja kuviakin olen jo pitkään yrittäny pistää mutta sekin jää vähä sille tielle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti