Pages

keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Herp a derp

Oho oho viime kirjotuksesta on taas "aikaa" ... ja mulla on oikeesti ollu ihan vitusti juttuja mistä olisin tahtonu avautua tänne kummalliseen paikkaan nimeltä blogi, mut en vaan oo saanu kirjotettua mitään. Eikä ihme, ku nyt kirjotettavaa tuntuu olevan tuskasen paljon ja voi vittu en pääse koulustakaa kohta pois ku evotan. Angst. Joku tekee mun lopputyö raportin jookooo.. anelen.

Nojoo mutta kun en vielä jaksa evottaa omasta elämästäni ja miten vituttavaa se just nyt on, keskityn taas vaiheetks tähän vähän mukavampaan puoleen kuin Cosplay (ku ei sille omaa blogia kehtaa tehä edelleenkää) ~


Itse asut ei oo hirveesti edenny, tai toi Oki on kyllä vaatepuolella aika pitkällä, noi hanskatsydeemit, paita ja housut on aika kondiksessa, viel pitäs liivi jaksaa tehä. Proppi puoli jumittaa kun tarvis lumivapaan takapihan et niitä voi jatkaa, kuin myös jonkinsortin motivaatiota läträtä kipsillä. Evotan sen maskin teossa, koska en oikeesti saa päähäni miten mun se pitäs tehä ettei se näytä kuin perseestä kaivetulta ja mulla ei oo varaa hirveesti tehä virheitä koska köyhä. Tänään sit saapu siihen peruukki, seki aika ufo juttu. Ebaystä siis hankin ja siellä lukee ettei koko "hattua" ole edes lähetetty. Se on NINJA peruukki. Ja mokoma piti noutaa postista kun siinä paketin sisällä oli liikaa ilmaa ettei mahtuis luukusta sisään. Kiva siinä sitten taas kiskoo äitiä hihasta et mennään hakemaan se, ku se aina inisee miten tuhlaan kaikki rahani tähän turhuuteen. Omatpa on rahani, tai siis kelalta ne tulee mut hiphei. Tää peruukki kyllä kaipaa ankaraa modaamiskättä, oi kiva pääsen piikittää pitkää peruukkia, vitun ihanaa *sarcasm*


Tänään kun lintasin koulusta (...) päätin pitää pienen testiphotoshootin kivalla koululta lainatulla järkkärillä, kohteena siis tuo Byakuran cossiin tarkotettu peruukki ja meikkauspuolta siinä samalla kokeilin. Huomasin, että vaikka kuinka kaunis, ihana, rakastettava, suloinen pieni palleroni onkaan, se ei pidä mun päästä. Ei yhtään. Se ei oikeen taho näyttää kovin järkevältä mun päässä, jotenki aina kun kuvan näppäs niin oi vittu sitä herp derp meininkä, kun näyttää että otsa ois valtava (perkeleen etuhiukset ku menee sellasseks kuvuks). Ja hyi meikit, tällässinä hetkinä kiroaa ettei oo perussuomalaisten tapaan kalpea kun pitää ekstra vaivaa laittaa ettei näyttäis vajokilta valkosen peruukin kanssa. Ärr. Nojoo. Ihan sama.

Hmmm, ei mulla taida muuta raportoitavaa harrastukseni puolesta olla tällä hetkellä sen enempää. Mut nyt pitäs varmaan rueta kirjottaa sitä vitun lopputyöraporttia ja muutakin kouluun liittyvää shaibaa, kuin myös kärsiä päivän paskahalvaukset kun tajuaa että hemmetti mulla on ensviikolla työhaastatteluuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti