Pages

tiistai 5. huhtikuuta 2011

Ihmeellinen on elämä

Ahemm.. olen vähän tuota noin ihan ihmeellisessä mielentilassa taas kerran. Piti tulla kirjottamaan ylös koska mun muisti on kussu viimeaikoina taas niin pahasti et ihan huolestuttaa.

Hööhaa. Voisin kait näin aluksi avautua vähän tosta työhaastattelukokemuksestani minkä sain viikko sitten torstaina. Menin siis ryhmähaastatteluun, jossa pyrin S-markettiin kesätöihin. Alkujännityksestä päästessä oloni oli oikeastaan aika mahtava itse haastattelussa. Me tehtiin vaan ryhmätöitä, piti keksiä joku kaupassa käytävä peli. Olin äänessä. Yritin olla sosiaalinen. Jälkikäteen tuli tosi hyvä fiilis koko hommasta ja tunsin itsevarmuutta että nyt kyllä pääsen jatkohaastatteluihin. No eilen sitten sain postia, ettei näin käynytkää. Jee, vitutti ja masens aivan perkeleesti, varsinkaa ku ei tiiä miksei päässy. Yritinkö liikaa vai liian vähän. Noh, nyt sit taas pitää stressata kesän conien ja cossien suhteen. Vielä on kuitenki mahollisuus saada sitä rahaa, pistin hakemuksen uudestaan tohon hautausmaalle ja siitä tulee tieto toukokuun alussa. Ja jos sekään ei onnaa niin haen mansikkatilalle poimijaks. Jos sekään ei, niin se on sit voivoi.

Mutta hei, mun angsti loppu onneks lyhyeen. Oon tässä..viime perjantaista nauranu aivan helvetisti joka päivä, vaikee siinä on olla surkeena. Onse kiva kun eräs äpärä osaa parantaa oloa <3 Sain myös mystisesti inspani takaisin ja sain lopputyöraporttini melkein kirjotettua. Vielä puuttuu ja perjantaiks pitäs olla valmiina, vähän kyllä epäilen et ehtiikö lähtee eteenpäin ennen sitä.


Toinen piristyksen aihe on tämä eilisiltana julkaisemani sarjiksen alku, mitä olen hamstrannut kuukausia. Taino, vuosia koska rupesin suunnittelemaan/luonnostelemaan tätä jo varmaan 1½ vuotta sitten. Nopee tahti, kylläh. Siihenkin sain nyt kyllin intoa että uskalsin sen netin syövereihin ladata ja suureksi hämmennykseksi se on tähän mennessä, vuorokauden sisällä, saanu jo 18 fanittajaa/seuraajaa. Like what the hell? En ole tottunut huomioon niin jotenkin on vaikee kunnolla uskoa tota todeksi. 2 sivun ja juonenkuvauksen perusteella nyt noin moni ihminen on sitä halunnu rueta seuraamaan. Uwaah.

TÄSSÄ vielä linkki jos tahtoo käydä lukasemassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti