Pages

keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Freedomm yeaah

Mohohoo, mä tänään vihdoin ja viimein valmistuin koulusta, ah! Nyt sitä on Kuva-artesaani... pelottavaa että nyt voi sanoo et mulla on joku ammattinimike. Hurjaa. Viimeinki se hirveä stressi on ohi ja ei tarvi enää vähään aikaan ajatella ja vääntää pakkopullana tehtäviä. Valtava helpotus, vaikka tuskin se stressi tästä täysin minnekkään katoaa, se nyt ois ihan mahdottomuus. Hyvällä mielellä kyllä olen, on tullu kivasti onnentoivotuksia, saanu paljon rahallista tukea ja kaikkea kivaa muutenki <3 Ainoo mikä vie mielialaa alaspäin on tuleva lauantai, pitää mennä isälle muutamaks tunniks ainaki. En taho, mutta ku on niin järkyttävä painostus enkä osaa koskaan kieltäytyä mistään/pahoittaa kenenkään mieltä niin pakko sitä on uhrautua niiks tunneiks. Ehkä sitä pitää vaan asennoitua niin ettei se mikään maailmanloppu ole, jos sitä vaik yrittäis olla normaalina sen seurassa. On se perseestä olla lellikkilapsi, kaikkien muiden kohalla saa kyllä mennä suhteet päin persettä, ngh.

Ehdin kuolla jo tohon työtä koskevaan stressiin tossa viikko sitten. Ne sanoivat soittavansa infoista sillä viikolla ja kun ei soittoa kuulunu niin tottakai sitä iski pelko, että saiko sitä sittenkää töitä. Eikä asiaa helpota se kun äiti tuppaa aina myrkyttämään mun mieltä satunnaisilla epäilyillä. Mutta otin sitten yhteyttä ite ja toki se siitä sit helpottu, eilen sain soittoa et pitäs ensviikon torstaina mennä viel toiseen työhaastatteluun ja sopimusten kirjottamiseen. Fuck. Ja työt sit alkais 12.6, eli sunnuntaina... kuhan ei työvuorot sit mee päin sanonko mitä koska mähän meen coneihin vaikka saisin potkut sen takia. Varmasti ne nyt mulle pari vapaapäivää antaa....toivottavasti. Sain tietää lopulta kans sen missä firmassa sitä työtä oikeesti tekee (välitysfirman kautta siis sain tän paikan) ja luojankiitos se sijaitsee tosi lähellä, lähempänä ku toi koulu niin ei tuota nii hirveitä vaikeuksia päästä sinne. Kyrsii vaan kyllä ihan tuhottomasti ne aamuvuorot, hyi helevetti pitäs muka jaksaa herätä jossain 5 aikaa aamulla......hyvästi vapaus, hyvästi lahnaus..sitä ku herää yleensä vasta ilta kymmenen aikaan.

Oispa etukäteen tienny, että saa näinkin antoisasti valmistujaisrahaa. Sain tossa viikko sitten ilmotuksen, että olis toinenki paikka minne oisin päässy kesätöihin, hautausmaalle duuniin heinäkuuks. Tottakai siitä piti kieltäytyä kun on tää toinen...mutta nyt jälkeenpäin ajateltuna ottaa päähän. Jos oisin menny sinne tän koko kesän kestävän sijaan oisin saanu ensinnäki oikeesti kesäloman ja ihan hyvin sillä tonnilla ois selvinny  ku lisätään nää valmistujaisrahat... mut eipähän voi mitään. Saan nyt ainaki sitte oikeesti säästöön rahaa siitä palkasta. Voi huoletta pistää rahat muuhunki kun coneihin ja cosseihin.

Ei täs nyt muuta, kuhan teki mieli avautua XD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti