Pages

torstai 12. huhtikuuta 2012

Air Gear 30 day challenge (11-15)

Top 3 One-on-One Battles


Ikki vs Ringo (chapter 133-141)




Taas voin heti sanoa, että näitä on niin monta etten oikeen osaa sanoa ehdottomia suosikkeja, mutta enemmänkin ne mitkä jäi mieleen parhaiten ja mitkä oli kiksifaktorillaan(lolwut) korkeimpia. Eli tämä faitti jäi siitä syystä koska noh, O!G saa vaan kohtauksiinsa niin hienosti sen fiiliksen mukaan..ja taide tietysti, uuh. Ja tämä faitti sai mut rakastumaan thorn regaliaan.

Ikki vs Kazu (chapter 199-203)






Mmmhm, tarviiko mun edes sanoa miksi. Ei. Kehe.

Agito/Lind vs Orca (chapter 191-196)








Tähänkin riittää vaan muutama sana, epic overload. Varmaan hienoiten piirretty chapu koko sarjassa, joka helvetin ruutu on niin taideteos et mun aivokapasiteetti ei riittäny ees siihen. Niin_helvetin_hienoa.

12. Favourite Parts War Battle Type




Se kaikista korkein, eli A, Balloon. Koska se kaiken alemman sekotus melkeempä ja muutenkin kuten varmasti jo miljoona kertaa olen jankannu, rakastan strategista paskaa yli kaiken <3. Balloonissa kun kaikilla on omat roolinsa ja nih.

13. Favourite Arc


Öääääähhh. En oo koskaan oikeen osannu ajatelle Air Gearia arceina koska ne ei näy siitä niin selvästi mitä monissa muissa sarjoissa. Mut... ehkä mä vastaisin et Gram Scale Tournament arc on kivoimpia, koska turnajaiset ahaha.

14. Least Favourite Arc


Nyt kun puhutaan mistä VÄHITEN tykkää, niin meen vielä pahemmin solmuun. Mulla kun ei varsinaisesti oo semmosta, mikä ois aiheuttanu semmossen meh tylsää en kestä. Mut ainoo mikä tulee mieleen on tää Final Battle arc (ei mitään hajuu onko sillä jotain "virallisempaa" nimee niin heitin ite) ihan vaan siksi koska tässä vaihees tipahin niin kärryiltä et mitä vittua tässä tapahtuu. Menee niin helvetin laajaks juoni ettei mitenkään osaa pysyy perässä.

15. Favourite Shadow








En osaa valita näiden kolmen väliltä, joten sanon ne kaikki! Eli Ringon, Mikanin ja Akiran shadowit on kovin nomnom. Tykkään myös Agiton, Ikin ja Orcan shadoweista kovasti. Heehee, yksityiskohtahirviöitä <3


Ja tämän postauksen loppukevennys mikä ei varsinaisesti tähän challengeen kuulu mutta.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti