Pages

sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Air Gear 30 day challenge (6-10)

6. Favourite Trick


....Hmmm. Nytpä tuli paha, koska en todellakaan muista kaikkia trikkejä ulkoa. Mulla on vielä n. yli sadan chapun aukko muistissa koska uudelleenluen julkaistavan mangan mukaan ja seuraan netistä uusia, niin niiden välissä olevat chaput on aika harmaata massaa. Mutta pari tulee kyllä heti mieleen niin pistetään ne (en vieläkää osaa valita parasta).



Ensimmäisenä tottakai ennaltamainitsemani Time. Naurattaa niin miten OhGreat saa tämmösset ihan selvästi puhtaat mahdottomuuden vaikuttamaan oikeesti mahdollisilta sen omalla helvetin monimutkasella logiikallaan.


Toisena tottakai fangin ja flamen yhteishyökkäys tähän kuuluu, kihersin kun tätä chapua luin koska oi eeppisyys. Best shit ever.

7. Favourite Team


Aaaarghh kun kokoaika tulee niin vaikeita, taisiiskun mulla ei oikeesti ole oikeen mistään sellasta tosi selvää lempparia koska niitä hyviä pommitetaan kokoaika ja ynh. No mutta, kyllä mulla ehkä on yks lempi tiimi...joo, sanoisin että se on uusi Sleeping Forest. Ja koska olen laiska ja google on tyhmä niin tähän ei ole kuvaaaa.

8. Favourite Romantin Relationship


....Lasketaaks shippaamiset tähän? 8D koska mä en niin diggaa mistään AirGearin "varsinaisista" parituksista, niin mulla vaan on enemmän tai vähemmän omia shippauksia. Tää menee kyllä vähän myöskin bromancen puolelle, mutta I do wat I wants.


All arguments are, yet again, invalid! Joo.. kyllä.

9. Favourite Platonic/Familial Relationship


Mm, tähän on vaikea sanoa mitään koska ei erityisemmin ole mitään mitä erityisemmin suosisin tai välittäisin, mut voisin varmaan heittää Wanijima familyn tähän kastiin, koska kuka nyt ei pitäisi väkivaltaisista sisarus eiku isäpoika suhteista.


10. Top 3 Team Battles


Kogarasumaru vs Old Sleeping Forest




Tämä jäi muistiin jo ihan sen takia, että tässä kohtaa oli ekalla lukukerralla mulla sellanen kyllästymisvaihe AirGeariin, mutta rakastuin ja sain uutta energiaa sarjan jatkamiseen tän faitin myötä. Rakastan kaikenlaista strategiakikkailua ja tässähän sitä riitti.

Kogarasumaru vs Behemoth








Ensimmäinen vähän isomman tason faitti ja oikeesti jännä sellanen. Pidin jokaisesta yksittäisestä osasta ja koska Fang on paras regalia niin tottakai muistiin jää parhaiten ne missä sitä näkee. Tässä vaiheessa se varsinainen koukuttuminen AirGeariin siis alko.

Kogarasumaru vs Genesis






Vaikka sitä oli tässä vaiheessa ihan pihalla mitä hittoa tapahtuu, nii kyl sitä silti sai enemmän irti. Semmonen final boss fiilinki ja tietynlainen epätoivoisuus on aina battleissa iso plussa. Täähän on vielä parhaillaan menossa uusissa chapuissa, mutta tää alkupää on se miksi pidän tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti