Pages

keskiviikko 7. lokakuuta 2009

[Insert title here]

Kiva huomata, että joka kuukausi sanomiset vähenee :D Tiedä häntä onko se sitten hyvä vai huono asia. Hmmm..

No siis, onhan tässä lyhyessä ehtinyt ilmestyä vaikka minkälaista. No ehkä parhain taikka positiivisin on se, että ne lääkärin tulokset tuli. Ei mitään erikoista ollu, terve ku pukki niiden perusteella olen. EN ole ihan varma, mutta pattikin taitaa olla pienentyny. Lääkäri käski sitten venaamaan 1-2kk ja kattoa sitten onko tullu muutosta, jos ei nii ruetaan tutkimaan tarkemmin mikä hitto se on. Mutta eipä se ole nyt vähään aikaan mitään haitannut 8D Tosin ei sitä ole pahemmin pystynyt huomaamaankaan koska tullu uusi vaiva päälle. Mistä ei sen enempää..


On tässä muutenkin kaikkea hyvää odoteltavissa. Lauantaina ois tarkotus mennä helsinkiin, jee <3 Ei kyl kaikki noi hienosti oo menny. Olin tässä eilen(? joo mulla on huono muisti) ihan tavalliseen tapaan pyörimässä Facebookissa, tekemässä testejä, kun sitte yht'äkkiä koko homma heitti mut ulos ja näyttöön tuli lause "account diabled" mikä meinaa että tilini on hylätty/estetty/poistettu. Ei niiku yhtään ruennu vituttamaan. Kaikki kaverit ja testitulokset ja ryhmät jne. meni kaikki kankkulan kaivoon. Helvetin naamakirja ku noi vituttavasti veti maton alta. Piti sitte uudestaan rekata ja yrittää noutaa kaikki 39 kaveria uudestaan. En kuitenkaan sitä jaksanu tehä nii nyt sitten osa hukkui sinne jonnekin. Ja nyt ku muka pitäs vielä hotmailin ja gmailin salasanat vaihtaa, ei helvetti. Ärsyttää joskus nii nää massasivustot >8O

Hämmm, onse kiva kun ehtii unohtaa kirjottaessa mitä oikeesti piti sanoa. Mutta on tullu huomattua, että tämä blogin pitäminen oikeesti on hyödyksi, ajatuksen pysyy paljon paremmin kasassa kun niitä voi koota ylös aina sillon tällön. Joskus vois niitä kuviakin, mutta olen helvetin laiska laittamaan mitään koneelle, oli ne sitten piirrustuksia tahi valokuvia.

AINIIIN! 8D Olen kokonaa unohtanu laittaa tänne kuvan siitä Ichigon miekasta, mitä olen niin monesti tässäki blogissa hehkuttanu. Se kun on nyt miltei valmis, mitä nyt pientä hienosäätöä tarttee, mitkä tosin teen sitte vasta enskesänä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti