Pages

maanantai 19. lokakuuta 2009

Syysloma

Kyllä näin, mokoma alkoi jo minullakin \o/ taino onhan sitä periaatteessa oltu jo torstaista asti lomilla, sillä ihanana ihmisenä alotin lomani vähän etukäteen.

Mun piti saada kaavat cossiin ennen vuoden vaihdetta ja loma tuntui hyvältä mahollisuudelta hankkia ne, kun ei aikaa muuten oikeen löydy. Menin siis Biffelle pariksi päiväksi, missä ne kaavat sit tehtiin \o/ Mutta meillä on/oli eriaikaan lomat, mulla on viikon myöhempään, niin menin sitten sinne ennen ku oma loma alko XD Meillä oli muutenkin se torstai vapaana kun maikka lähti Dupaihin ja mitä järkeä mennä siksi perjantaiksi kouluun, röhöö. Oli kyllä hiton kivaa. Enkä tiedä miksi, mutta kun sieltä tulin takasin himaan niin uni on sen jälkeen tuntunut maistuvan. Hyvällä tuurilla jaksan nousta ylös ennen puoltapäivää, yleensä herään joskus kaheksalta. Lol.
Yleensä olen ihan hirveen intona kun loma alkaa. Nyt on eka kerta sellanen olo kun voisin ihan hyvin istua koulussa. Ehin kyllästyä jo eilen sunnuntaina kotona kökkimiseen, kun joka paikassa on hiljasta ja paha tekemisen puute on iskeny. Tai onhan sitä tekemistä vaikka kuinka, mutta ketä jaksaa kiinnostaa läksyt sun muut loma-aikana, ei varmasti ketään. Tässä sitten tuhlaillaan aikaa lagittamalla ja hyvin randomilla mese/foorumikeskusteluilla. On niiiin kivaa olla no-life.

Jee mut kohta on synttärit \o/ vajaa kaks viikkoa. Son just sunnuntaina niin ei ole kovin suuret odotukset kyseiseltä päivältä. Varmaan lagitan sillonki koko päivän että jaaha, taas ollaan pari millilitraa viisaampia. Jos ollaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti