Pages

lauantai 13. marraskuuta 2010

La löllöliare

Olen inspiroitunut XD

Nomutta, taas olen täälä kirjottamassa lauantai iltana, kuinka hienoa. Ja taas sellasseen aikaan et yritä siinä sinä muistaa mitään. Aika helvetin hieno, outo ja erikoinen viikko on kyllä ollu, sitä ei ole kieltäminen.
Maanantai alkoi tavalliseen tapaan aikasin heräämisellä ja kouluun raahaantumisella, siinä pelossa et jos tulee maininta portfoliosta. Mutta hehheh hahhah kun tämä lintsari ei ollu lukenu edellisellä viikolla lainkaan koulun sähköpostiaan niin eipä tämä tiennyt että tunnit oli peruttuuu. Jeevittu olin siellä sitten lahnaamassa luvattoman aikasin ainoana idioottina ja kirosin miksen vaan jääny kotiin nukkumaan. Selvisin siitä kuitenkin. Tiistai oli turha, keskiviikkona ei kas kummaa ollu koulua ja tähän kaikkeen tottuneena en muistanu laittaa herätystä torstaiks päälle, nukuin siis ihka ensimmäistä kertaa elämässäni OIKEASTI pommiin, siis juuri sillon kun koulussa olis pitäny olla hehhee. Oli kiva herätä siihen että voiii paska tänää oliki koulua. No harm done though, koska ne tunnit oli ihan perseestä ja käytin vaan koko päivän tekstatessa ihan saatanasti. Tuli siinä sitten näin parin päivän varotusajalla (kijotan aina jalalla enkä ajalla) sovittua että myö mentäs Tsukiconiin lauantaina, ihan vaan et tapais Rebsun ihka ensimmäistä kertaa, hmm hmm! Perjantain työnhaku & pankkireissu jäi toteutumatta, pelkuruus iski.

Mutta niin, tämä maaginen lauantai. Ite conihan ei meitä lainkaan kiinnostanu, vaan tämä kaverin tapaaminen. Maksettiin 7 euron pääsylippu ihan vaan että ois muutaman hikisen (TODELLA hikisen) minuutin siellä sisällä toteamassa että tänne lämpöön kuolee. Mutta sainpahan taidekujalta jotain mukaanvietävää, mmm <3 Ehkä parhaimpia lauantaina aikoihin, oli niin saamarin hauskaa olla pitkästä aikaa kunnon lössillä liikenteessä. Aijai <3 Nyt sit taas pitäs tottua lahna arkeen, varsinki nyt ku tää mun ihme imusolmuke ongelma vuoden takaa on tullu takasin, vielä pahemmalla tuskalla. Onse nii vitun vaikeet mennä hoitoon waaahh. Yritän sinnitellä vielä jonki aikaa ennenku tartun luuriin.... Nomutta mutta oikeesti aaaah pää tyhjeni taas niin sun mukavasti. Wää miksen voi kirjottaa asioita ku ne on vielä tuoreessa muistissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti