Pages

lauantai 19. helmikuuta 2011

Lahosta päästä kärsii koko ruumis

Hmmm, juuri niin. Aivan, kyllä. Musta on tullu tavallistakin hajamielisempi, en edes tiedä varmaa syytä, mutta luulen että lomallakin on osuutensa. Mulla siis alkoi hiihtoloma jee en ansaitse sitä ku lintsasin lahnuuttani kolme vikaa päivää mut ihan sama. Kärsimpä siitäki sitte myöhemmin.


Mutta kaikkea kivaa on cosplay saralla tässä tapahtunut ja niistä joistakin lähinnä ajattelin avautua. Sain tämän viikon alussa maailman ihanimman peruukin, puhtaan valkoisen kauneuden mihin rakastuin totaalisesti! Se on niin pöwwönen että lössötän sille kokoajan. Testailin vähän sen istuvuutta ja jakausta kera kameran, tältä se näyttää sitten päässä-->
Ärsyttää vaan että valkonen peruukki kun saa ihon näyttämään tummemmalta mikä mulla on jo muutenki tavallista perussuomalaisihoa tummempi niin jepajee. Saan tunkea meikkiä kivasti että näytän kalpeammalta. Ja kulmat, odotan innolla mitä säätöä siitäkin tule, ugh. (Melkeen tekis mieli kyniä ne kokonaan pois ja piirtää jotku feikit, hohoho).


Sitten tänään pääsi viimein ostamaan kankaita Oki cossiin. Tunti siellä vierähti oikeaa väriä metästäessä, viimein sit löyty just oikeen sinistä puuvillatrikoota, hyvä matsku siinäkin mielessä et se on ja näyttää pehmeeltä, miten nään Okin vaatteiden olevanki. Liiviinkin löyty uskomattoman hyvin oikeenvärinen kangas, 100% polyesteriä, joustamatonta ihanuutta (vähän epämukavan tuntusta, mut onneks on liivissä). Ja sen reunaan hankittiin vielä vähän tummempaa pellavakangasta, koska ei oikeen löydetty saman sävystä sinistä mutta tummempaa muista kankaista (tossa kuvassa noi sävyt on vähän väärät, kiitos kamera). Mutta hyvältä nuo vaikuttaa, nyt sitten pitäs käyttää loma kaavotteluun ja ehkä jopa ompelemiseen, miten nyt intoa riittää.


Desuconiin (sunnuntaina) on siis tuo Oki (tossaki kuvas on värit päin vittujaan) tulossa, tehdään Biffen kanssa paricossi missä hän siis on Amaterasu fursuitissa..tai hänen mukaan Chibiterasuna XD Yritin saada yhden toisen nettikaverini, Puran, mukaan cossaamaan Wakaa mutta se ei taida tapahtua kun hän kokee vähä liikaa paineita asiasta. Muutenkin on tässä saanu manipuloida näitä pelkureita pyörimään siellä meidän kanssa. Musta on tullu joku helkkarin ukepaimen. Huoh. Muutenki iski sellanen into päästä coniin että ehdin seota useamman kerran ennen kesää. Jos sinne asti koulusta selviän, hnn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti