Pages

tiistai 13. joulukuuta 2011

Uguu

...Löämnmm, eipä oo pahemmin mieli tehny tänne mitään taaskaa kirjotella, varsinki se vähänenki into tota listaa kohtaan kuoli, yllätys yllätys. Mä en vaan jaksaaa. Emmä tiiä miks nytkään vaivaudun kirjottaa mitään. Hirveen stressaava loppuvuosi edessä vähän monestaki syystä (cossicossitcossit perkele) jatota niin...perjantaista asti ihan hirvee unettomuus mulla ollu, menny joskus 1 aikaan nukkumaan mut vaan pyöriny hysteerisen levottomana ja nukahtanu aikasintaan siin 3 jälkeen. Alko ku oli perjantaina se lumimyrsky tääl eteläs nii meiltä meni sinä iltana netti. Se ihan hirvee vitutus ja tylsyys mikä iski ettei voinu tehä mitään perjantai-iltana aiheutti kauheet levottomuudet. Sen jälkee onki sitte se jatkunu ja seki ku on nyt 2 aamuna pitäny herätä jo ennen kaheksaa koska fuu lääkärijuttuja. Eli sellassia 4-6 tunnin unia vedelly viimeaikoina + hillitön stressi ja kaikkee muuta ihanaa niin ...joo, väsyttää ja jotenki ällö olo. Ja se levottomuus mikä on tullu on johtunu aika pitkälle mun jostain tupsahtaneesta cossimoodista, en vaan osaa lopettaa ajattelemista ellen saa oikeesti tehä jotain niiden eteen. Ököpöööö plergh.

Huomenna sentää jotain vähän kivempaa ja meen Jumboon tuhlaa rahojani äpärän kanssa. Toivottavasti on mukavan hiljasta siellä ku menee ennen 11. Sit pitäs iltapäivällä tehä taas asioita ja torstaina tuleeki sisko loppuviikoks tänne. Enkä kyllä uskois et jo ensviikolla on jouluaatto, ei siis minkäänlaista joulumieltä. Tulee harvinaisen harmaa, tylsä ja mitäänsanomaton joulu tänä vuonna, köyhyys on perseestä. Mut eipä tuo haittane koska toivon mukaa uusvuos sit pelastaa <3.

daosjkdoa joo en jaksa ajatella yhtää enempää mitään vois mennä vaan nukkumaan ja kattoo pystynkö viimeinki nukahtaa ku pahimmat stressit on jo takana.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti