Pages

tiistai 23. huhtikuuta 2013

Pärr pärr


Mouru jonneutui hippelöityi

Hippelihei höhö Mourulla alkoi kesä. Tänään värjäsin pääni blondiksi (keltaseksi hah) ja huomenna käristän kutrejani lisää, sitten vielä jossain vaiheessa sävytys. Joku pearl blonde ois tarkotus olla se lopputulos. Voe luoja vihaan värjätä ite hiuksiani. Se on niin aikaa vievää ja muutenkin vittumaista puuhaa, varsinki ku aina mulla jää tummia kohtia värjäämättä sob. Mikä parasta, tänään sitten ovikello päätti soida pariinki otteeseen just sillon, ku mulla oli väri päässä....oli tosi hieno hetki mennä mössöpäisenä avaa ovi ku sain lähetyksen. Eka se luuli menneensä väärään paikaan ku en heti ovelle kerinny XDD

Päätin olla reipas ja tein cossiakin, mikä on nykyään aika ihme eiku. Kummasti aina musiikki motivoi tekemään asioita, kun puolet siitä tekemisestä menee hoilatessa ja jammatessa. Saatiin myös Mimin junaliput varattua, on kyllä aika massiivinen ero 160€ ja 62€ välillä kun tuli just sopivasti noi matkat tarjoukseen. Varsinki ku minä yksinään pulitan koko tämän reissumme nih. Ihan halvaksi tulee, kun ajattelee ettei majotustakaan tartte maksaa koska punkataan Uken luona. 

On kyllä suuri ihme jos tili ei näytä nollaa mimiin mennessä. Mulla on nyt...ehkä just ja just 300€ tilillä, vielä pitäs henkkarit uusia mihin menee ainaki joku 70€, maksaa kameran lasku mikä on parikymppiä ja vaikka mitä muutakin pitäs ostaa..... Ei oo tili uhannu tyhjetä sitten sen jälkeen ku töihin menin. Eli kohta vuos sitten, hui. Oikeestaan..ensviikolla taitaa tulla vuos täyteen kun työpaikalleni ekaa kertaa menin töihin, tosin harjottelijana alkuun mutta kuitenki. Ihan yllättyny olen etten ole menettäny järkeäni vielä 8DD ei siinä mitään, ihan kiva työ se lopulta on. Jos nyt näitä vuoroja sais lisää, 2 viikon päästä mulla on vaan lauantai vuoro ja muutenkin semmosta 1-2 päivää viikossa tahtia. Tulee surkee palkka jos en ota lisävuoroja. 



Tänään saapui myös ehana fetissihupparini ;;v;;. Löysin kivan myyjän ebaystä kuka myy korealaista miestenmuotia haha. Niin ihania huppareita ja takkeja ovo. Ovelasti osasin kerrankin ottaa just oikean koon, melkein aina onnistun ottamaan joko liian isoja tai pieniä.

Näin armottoman päänsäryn uhrina päätän löpinäni tähän.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti