Pages

lauantai 8. elokuuta 2009

Japanifriikki

Tuo sana tosiaan kuvaa meikäläistä tällä hetkellä aika perkeleen hyvin. On tänään tapahtunu aiheeseen liittyvää niin paljo..

Käytiin tänään kaverin kanssa kierähtämässä Hesassa. Sain häneltä nyysittyä penaalini takasin, minkä olin hänen kämpilleen unohtanu C: Tuli siinä tottakai kaikkee muutakin kivaa messiin. Ostin taas pari pokkaria mangaa, mitä sitten pääsee lueskelemään näin ennen koulun alkua. Ja oli mahtava päästä pois himasta edes yheksi päiväksi, olin tulla hulluksi kun loma uhkasi loppua todella tylsästi. Ja tosta reissusta tosiaan jäi hyvin makea maku suuhun, jeespoks. Oltiin lähtemässä himaan ja käppäiltiin rauttikselle kattomaan aikatauluja. Satuttiin pysähtymään siellä sisällä sellassen japanilaisryhmittymän eteen, ihan sattumalta. Ne oli periaatteessa jotain lehtisten jakajia...tosin ilman niitä lehtisiä XD No kuitenki, yks aika vanha japanilaismies tuli sitten meille puhumaan ah niin selvällä englannilla jotain. Sillä oli tällänen perinteinen japanilainen viuhka kädessä. Ihme kyllä mei lähetty karkuun niiku yleensä. Ja olenko vähän ylpeä, mä ymmärsin joka sanan sen könköstä enkusta ja osasin oikeen vastata ilman pokan menettämistä! Noh, se sitten kyseli meiltä kaikenlaista esim. oltiinko käyty koskaan japanissa ja tällästä. Sitte se kysy meidän nimiä ja kirjotti ne sitten japaniksi siihen viuhkaan. Lopulta se pääty antamaan mulle sen viuhkan (ties mistä syystä) ja mä kiitin sitä japaniksi. Hirveen hepulin se siitä sai, siis positiivisesti. Ihan ihmeissään oli, että joku suomalaisteini osas japania 8D Sit se suositteli käymään japanissa reissulla ja kaikkee tällästä. Hirveen mukava mies oli ja meikäläinen hymyili niin paljo, että ihan sattu XD Nyt miä kohtelen tätä viuhkaa kun aarretta. Todella uniikki kappale. Hihii.

Mut toivotaan että koulun alku tarkottaa myös inspan puolesta parempia aikoja. Mä en yksinkertasesti osaa/pysty enää piirtämään samaan tahtiin kun ennen. Saan hädintuskin 2 kuvaa kuukaudessa aikaseksi, nekin jotain omia random hahmojani. Olen liian täpinöissäni kaikesta japsijutusta, ennen siinä sitten edes jaksa keskittyä mihinkään piirtämiseen. Taino kyllähän niitä luonnoksia tulee ehkä enemmänkin kun yleensä, mutten vaan jaksa viedä niitä pidemmälle. Ja taiteilija minusta ois tarkotus tulla. Toivottavasti ei kuitenkaan ihan täysin tämä inspi kuihdu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti