Pages

sunnuntai 16. elokuuta 2009

Work in progress

Yargh XD Mua hävettää, siis niin paljo ku vaa voi hävettää. Se ruotsintunti mistä mainitsin...noh...ei se nii kamalaa ollu. Ensinnäki olen ilmeisesti heti ekan aikasen herätyksen jälkeen omaksunut uuden unirytmin ja herääminen ei ole hirveen tuskasta. Ja sitten se tapahtui...musta tuli stn joku luokan lahjakkuus stn! XD RUOTSISSA. Se ainoo kieli missä oon iha paska. No siis, mä ymmärsin pelottavan paljo kaikista ihme lauseista ja kaike lisäks ku meijä pitää kirjottaa joku kirjotelma itestämme ruottiks nii se sano sitä lukiessaa "Erinomaista!". Herranjumala sentäs. Nojoo, käytinhän mää sanakirjaa, mut kuitenki XDDD ällöttävä olo olla hyvä jossain mitä vihaa sydämensä pohjasta.

Koulu kyl muutenki alko tosi hyvin. Kiva tietää, etten ole ihan unohettu, sain jopa puhuttua ihmisille 8D Ja naureskelen ku sinne ruokalaan on tullu sellanen definsiointi aine purkki, mitä pitäs aina ruokailuu enne tursottaa käsiin. Ja paskat! Radiossa just sanottiin et sen lootan tuomine kouluihi on ylireagointii. Mähän en siihe osallistu, saakelin hipit. XD Sikainfluessa on vittumainen sairaus täällä suomessa, siis henkisessä mielessä. Ihmiset on niin...öö...luulosairaita. Nojoo, ei tästä sen enempää. En oo vähään aikaan maininnu mitään cosplaystä. No ei ihme, kun mitään ei ennen ensikesää sillä saralla tapahdu. Mutta niin, alotin tossa about 2 viikkoa sitten sen Zangetsu miekan tekemisen. Nyt alkaa pikkuhiljaa tuntumaan siltä, että joudun alottaa sen uudestaan. Feilasin tosi pahasti koko homman kanssa. Unohin tunkea sen varren sen miekan sisään -____- että se tukis sitä ah niin ihanan vankkaa pahvikasaa. Mut muuten on edenny ihan kivasti. Ens tiistaina pitäs rueta noita piilareita testaamaan ja pidentämään käyttöaikaa. Ja peruukkikin on jo tilattu. Ehkä. En tiedä tekikö veli sitä mitä käskettiin, kun ei rahat sille vielä ole kelvanneet. Tossa vajaan kuukauden päästä on tulossa Mangapäivä ja sinne ois tarkotus laittaa testiroundit XD Tarkottaen, että testaan peruukkia, ehkä miekkaa, piilareita ja ehkä kanssa bindausta, mikäli saan sen tehtyä ennen sitä.

Ehkä suurin asia mikä mielessä kuitenkin tällähetkellä pyörii on piirtäminen. Se on alkanut taas pikkuhiljaa luistaa sarjakuvan merkeissä \o/ alotin tällä viikolla oman BL sarjiksen (boys love). Ja kirjotin sen ekan luvun kässärinkin! En koskaan kirjota mitään, mutta kun keksin siihen kivoja kohtauksia, mitkä kuitenkin sitten unohtaisin. Ja näiden hahmojen kautta olen muutenkin piirtämiseen innostunut. Ostin tossa perjantaina kutistemuovia ja siitä olen aiheeseen kuuluvia killuttimia vääntäny 8) Hyvällä tuurilla saan leiskankin tässä putkessa tehtyä. Alotan sen varmaan yks sata kertaa uudestaan, koska ehin kyllästyä pahasti niihin kuviin. Muutenki oon nyt hulluna opetellu tekemään leiskoja, lukemalla tutoja ja kysymällä ihmisiltä neuvoja. Toivottavasti se urakointi palkitaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti