Pages

sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

Desu-nee

Aika tyhmää fiilistellä tälleen melkein viikon jälkikäteen... mut ei sille voi mitään että kaveri laiskottelee kuvien lataamisen kanssa.

Nosiis. ARGH. Viimeviikon Desucon oli paras viikonloppu koko elämäni aikana. Herranjumala kuinka rakastuinkaan koko tapahtumaan! Ihan itketti lähteä sieltä. Mahtavaa, mahtavaa, ei sitä muuta oikeen pysty sanomaan *__* Luojan kiitos kävi niin hyvä tuuri, että cossiasu tuli edeltävänä torstaina. Pääsin cossaamaan ja jopa 2 ihmistä halusi ottaa kuvan. Virnistelin ilosena varmaan koko päivän senkin takia jo. Oikeesti. En kuitenkaa rupee tässä purkamaan ihan kaikkea kokemuksia, sillä siitä tulisi varmaan yli näytöllinen tekstiä, kuka sellasta jaksaa lukea. Piti kyllä kuvia laittaa, mutta itsestäni otetut on kaverilla, sei niitä jaksa ladata. Ja ne mitä ite otin on...noh...salaa otettuja, etten tohdi niitäkään julkasta XD Ehkä sitten ruinaan Animeconissa jotakuta ottamaan ja lähettämään meikäläiselle. Ja ruinaan ite posetuksia. Nyt jäi 4 ihan sairaan hyvää cossaajaa kuvaamatta kun oltiin pelkureita. Saatiin vielä oikeen hyvät inside läpät kun siellä oli 2 hyvää bliitsi cossaajaa, Byakuya ja Ichigo. Väännettiin kunnon paritukset, sillä kahestaanhan ne pyöri. Joo, ei siitä sen enempää. Jos saan ruinattua kaverin lataamaan ne kuvat niin pitää kai tunkasta edes yksi, ettei ihan pelkkää tekstiä tämä ..vuodatus.. sisällä. Heh.

Toinen asia koskeekin sitten meikäläisen nettisivustoa. Sain viimeinkin kaikki koodit siirrettyä pois Geolta. Ärhh, se kyllä meni tiukalle. Laiskottaa ihan perkeleesti se koodaus, vielä enemmän piirtäminen. Emmiä jaksa tehä mitään. Kun tuo nimi vaihtuu, niin on ihan pakko tehä uusi leiska. Ja hirveä perfektionisti sisälläni taas huutaa, ettei ihan helpolla siitäkään hommasta pidä luistaa. Taas rupesin vääntämään jotain ihme monimutkasta söherrystä. Noh, toivotaan ettei se ihan epäonnistu. Mutta jes, olen saanut intoa jatkaa uutta sarjisprojektiani! Huimat 9 sivua jo luonnostettuna/valmiina. Yleensä kaikki sarjisprojektit lössähtää siihen 6-7 sivuun, ellei alemmas. Olen hyvä kadottamaan inspan sarjakuviin, koska teen niitä niin kamalan hitaalla tahdilla. Hyvä kun yksittäisiä saa valmiiksi. Muutenkaan en ole kovin sinut piirtotyylini kanssa nykyään, niin sekin vaikeuttaa asioita. Ja nyt kun ihmisten piirto tuntuu inspaavan enemmän. Ärh. Mutta on kuitenkin vieläkin isompi syy miksi laiskistun asioiden kanssa. Lopetin ainoasta aktiivisesta roolipelistä, missä olen ollut jo yli 3 vuotta. Hyvä minä. Enkä pääse takasin ennen syksyä. Siellä kun yleensä pyörin 24/7, oli se kanssa aika iso inspan lähde. En miä nyt tee muuta kun luen mangaa ja satunnaisesti tsekkailen jotain gallerioita.

Tulis ees hyvät ilmat :( on jo yli viikonpäivät ollu pääasiassa harmaata. Haluan ne helteet takasin, että pääsee luontoon tuhertamaan harakanvarpaita. Jos saan edes rauhaa kun naapurustoon on tullu triplasti enemmän kakaroita.... Mutta pakko sitä on edes yrittää, kun muuttokin odottaa syksyllä mitä todennäköisimmin. Pitää ehtiä touhuamaan kynien kanssa tässä kivassa ympäristössä. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti