Pages

sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

Hurjaa kuinka kesäloma tekee veteläksi.

Oikeesti. En saa yhtään mitään järkevää tehdyksi. Pyörin vaan päättömästi sivustoilla. Turhauttavaa. On ihan hirveesti tekemistä, sivujen muutto, paljon piirrettävää sekä kaikki coneihin liittyvät asiat + miljoona muuta asiaa. Tulen hulluksi kun ajatuksia on liikaa. En pysty keskittymään yhteen asiaan kun muut puskee päälle. Niin se kesä menee hukkaan. Pitäs varmaan tunkasta tännekin pari kuvaa tosta toisesta seinämaalauksesta, muttei oikeen jaksa. Niin pieni operaatiokin vie hirveesti voimia. Asiaa vaikeuttaa se, että olen lopettamassa sieltä ainoasta sosiaalisesta lähteestä, Colordogs roolipelistä. No tosin tällä hetkellä vain kesäksi, mutta silti. Mitä minä sitte teen? Kökötän puolikuoliaana penkinpohjalla XD Olis edes nätimpi ja lämpimämpi ilma ulkona, että sinne pääsis riehumaan.

Voittaispa sitä lotossa. Ois niin hirveesti ostettavaa, muttei rahaa siihen. Vanhemmat varmaan saa pskahalvauksen ku tajuaa mitä olen suunnitelemassa. Kunnon muodonmuutosta ulkonöän suhteen. Hyvällä tuurilla saan muutettua itteni heinäkuun lopuksi, sillon kun on isovanhempien 80 vuotis synttärit. Saa varmaan sydärin ku joku emo kakara tulee sinne angstinaamalla. Heh. Huomenna pitäs mennä silmäasemalle hakemaan piilari starttipakettia. Toivottavasti saan vanhemmilta rahat siihen. Ja toivottavasti silmät tottuu niihin piilareihin, koska ne on aikas pakolliset sitten animeconissa, kun on cossiasussa maski. Muutenkin olen hirveen ilonen, että on ees jonkinlaiset mahkut päästä rilleistä eroon. Ne kun on jo vähän jälkeenjääneet, näytän pässiltä niitten kanssa. Sais edes uudet, ellei piilarit toimi.

Emmä tiiä oliko mulla vielä jotain mielessä. Kun ei saa selvää niitten muiden alta. Pakko saada joku pakkomielle piirtämiseen ja päivittämiseen, niin johan edes jonkinverran hiljenisi! Taidanki pistää nyt sen seinän kuvan tähän, ihan ettei pelkkää tekstiä olis.

Ja ihan näin selvennykseksi, tämä tuli maantiedon luokan viereen. Se on tiedokas maapallo, heheh. Vitu näsäviisas XD Kuva ei oo kovin hyvälaatunen...hnn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti