Pages

sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

M-mahtavaa!

Hohiahaha. Ei voi olla nauramatta.

No siis, nyt loppui se vähäinenkin koulustressi \o/ ja se korvataan työstressillä XD Eli siis meikäläisellä alkoi tuo työssäoppiminen. Pitää siis suunnitella seinämaalaus. Noh.. minä en tietenkään ole edes alotellu luonnosten tekemistä ja ne pitää olla maanantaiksi valmiita. Huokaus. Tässä on niin monta rautaa kuumana että ihan pelottaa. Mutta varasin eilen liput ja majotuspaikan Desuconiin! Onko vähän mahtava fiilis kun nyt se on sitten varmistettu! :D Emmä jaksa kesään asti odottaa. Ja sekin pistää naaman virneelle, kun sain uuden hianon kampauksen. En ole koskaan ennen värjänny päätä ja nyt oikeen punasella miltei shokkivärillä menin sitten sotkemaan. Olenko vähän ylpeä itestäni, koska jotain pari vuotta sitten sanoin kivenkovaa, etten tulisi koskaan värjäämään hiuksiani. Niin niin, tuli sekin sanonta sitten vahvistettua, ettei saa koskaan sanoa ei koskaan.

Mutta kyllä sitä pettymystäkin on. Tajusin juuri äsken että koko tämä viikko meni hukkaan. Meillä kun oli tämä viikko projektiviikkoa, jossa tehtiin ympäristötaidetta. Me 4 hengen ryhmässä tehtiin sellanen ihme elukka kanaverkosta ja liisteröidyistä sanomalehdistä ja lehdistä. Ja nyt ulkona sataa; me jätettiin teos ulos. Ei oo varmaan muuta kun verkko jäljellä. Ei sillä että se olisi niin hieno ollut, että sen tuhoutuminen hirveästi haittaisi XD

Mut onse kivaa kun näkee vanhoja luokkakavereita. Tosin tämä ketä nyt olen näkemässä ei kummempi ystävä ole, enemmänkin takiainen. Se meidän työssäoppiminen on siis tämän kyseisen henkilön koulussa. Se hyvä puoli näkemisessä on, että pääsen lesoamaan, kuinka olen vuoden aikana muuttunut ja että pärjään ilman hänen seuraansa, varsinkin kun hän itse ei ole muuttunut sitten ollenkaan. Saas nähä miten menee, joudunko kesäksi häntä sitten taas talikolla irrottelemaan perslihasta. Ja nyt kun päästiin riesoihin, niin tossa tiistainan äitini sanoi, että heittää isän pihalle. Voi luoja kuinka onnellinen olen jos näin tapahtuu! Se mies osaa ärsyttää mut kunnon aggression ja väkivaltaisuuden partaalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti