Pages

torstai 28. lokakuuta 2010

Blergh

Ai ku tekis niin tunkea pää jonnekki saaviin just nyt, ihan mitä vaan jotta olo helpottus. Mulla siis alko vähä vajaa viikko sitte syysloma ja kappas vaen, sain heti sunnuntaina flunssan, mikä ei vieläkään näytä merkkejä hellittämisestä. Olen kilokaupalla tuottanut asiaan kuuluvia eritteitä ja menettäny jo pariin kertaan yöunet kun herää siihen että meinaa tukehtua. Olo on siis täyspaska, en jaksa tehä mitään mikä vaatii pienintäkään keskittymiskykyä. Ja vielä sattu niin etten nyt sit voinu niitä töitäkään hakea, hyvän ensivaikutelman joo antaa ku tulee oikeen räkäsenä kyselemään, tjoo. Eli se siis siirty ja nyt tuskistelen ku pitäs tehä..about 8 duunia ja koota niistä portfolio maanantaihin mennessä. Ajatuskin riipii, ku en edelleenkää jaksa tehä yhtää mitää muutaku lagata koneella. 3 päivää aikaa joten pakko vaan ottaa niskasta kiinni ja vääntää se, toivoa maanantaina lisäaikaa kun menin viel hukkaa infopapereita siihen liittyen raaahhh.


Mut loman alku oli lupaava, Biffe ku tunki tänne ja sai taas nauraa aika kivasti. Lyödään vetoa että se mulle tän flunssan aiheutti ku itekki sairasti, murr. No mut mentiin sit lauantaina leffaan ja purikuraan, suatana son nii kiva mesta <3 (tossa kuva ylempänä, mun feivi) Suosittelen. Leffa mitä mentii kattoo oli Haudattu, sitä taas en lämmöllä suosittele, aika vitun ahistava se oli eikä 12 egee jonkun puuhkuttamisen kattomisesta oo mikään mukava hinta maksaa.. Seuraavaks sitten Saw seiska 3D.nä <3 Äitille menin asiasta mainittemaan ja eise mua kyllä järin ilosena sinne oo päästämässä, haha. No mutta, vähän merkittävämpi tapahtuma viime perjantaina, sinä iltana ku Biffe tääl oli tuli mun sisko mesessä mulle jutteleen. Ei siis olla oltu ..öö...puheväleissä varmaan 2-3 vuoteen, kyl me nähty ollaan muttei sanottu mitään. Tahto alottaa puhtaalta pöydältä et pidettäis kunnol sit jatkossa sitä yhteyttä, tutustutaa toisiimme udestaa aikusina jne. Kaikkee jännää. Ois kyl kiva mennä sinne sen luokse Ouluun joskus. No mutta hän sitte kerto sellassesta jännästä sivusta missä voi kattoo leffoja ja joitain sarjoja suomiteksteillä ihan ilmatteeks, sinne onki kans aikaa menny ihan jumalattomasti. Vielä pitäs saada ainaki Saw ja Dexter putket loppuun ja joitain random elokuvia kattoa tän loman aikana, miten mahtaa onnistua ku on muutaki tekemistä vähä liikaaki yhelle viikonlopulle. Muutenki innostuin taas pelaamaa GaiaOnlinessa zomgia, aivan kerpeleen mahtava MMO peli <3 Siel pääsee hyvin tutustuu ulkomailla asuviin ihmisiin ja hittovie meil on aina hauskaa oli lössi mikä tahansa. Harmittaa iha hirveesti ku tekis mieli piirtää sarjista kaikista kivoimmista jutuista mut emmää jaksa tai ehi mitää sellasta, ideat vaan pyörii päässä. Kuten aina. Mutta iski taas sellanen riippuvuus että huomisesta tulee helvettiä kun pitäs yrittää saada ajatukset muualle. Toivotaan parasta....

Ahhh... mieltä oikeen virkistää ajatus että maanantaina, sinä helvetin maanantaina, ois muka tarkotus täyttää vuosia. Vittu XD tai sit vetoan just siihen kun anelen lisäaikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti