Pages

perjantai 24. heinäkuuta 2009

Kipuja

Ihan ku ei ois muutaki stressattavaa, niin piti tulla viel kipeeksi vielä. Eikä tää oo mikään pieni vaiva.

Joskus maanantaina mulla tuli kurkku kipeeksi ja siitä vähitellen koko kaula on nyt ihan saamarin arka. Turvonnu ja arka. Ihan ku jonku pingispallon ois nielassu. Pitäs varmaan varata lääkäri aika, että tietäis onko jotai isompaa kyseessä... HUOKAUS.

Mut tänään mun pidennykset tuli! 8D No ei ne ihan täydellisesti istunu niiku toivoin, mut ainaki parempaan päin mentiin. Harmittaa vaan, että se musta minkä laitoin jotain vähä yli kk sitte on jo lähteny, niin nää näyttääki ihan lisäkkeiltä, ku oma pää on ruskee. Ja ei oo itellä rahaa mennä värjäämään = pitää kysyy vanhemmilta sponssia. Ei siin mitään, mut ei esim mutsi tiedä et oon ees jotain hiustenpidennyksiä ostanu. Hirvee saarna varmasti tulee ku se tulee takas himaan. Ja haluttais kamalasti jo alottaa cossiasun tekemistä. Tyhmää ku ei pysty tekemää yhtää mitää, koska sponssaaja on poissa XD Mähän en tee mitää mikä ois ilmasta. ..

Ois kyl kiva tietää asioista enemmän. Mun isovanhemmilla on 80v. synttärit tänä sunnutaina. Mutsi sano, että meijän ois sinne tarkotus tulla, muttei faija oo sanonu yhtään mitään lähtemisestä. Ottaa siit nyt selvä. Ei kai me lähetä, koska huomenna pitäs lähtee ajamaan, eihän sinne oo ku 800 kilsan ajomatka nii. Enkä mie ees haluu sinne, vihaan juhlia, varsinki jos ne on hirveen virallisen olosia. Tarkottaa, että siistit vaatteet ja kuunnella ku vanhukset höpisee omiaan. Ja ku mulla ei oo kovin virkeet välit serkkuihin, niin tuskin sitä ite tulee puhuttuun mitään. Plus sitte jos heti maanantaina tultas takasin, niin ei oikee houkuta herätä 4 aamuyöstä melkee peräkkäisinä päivinä, varsinkaa ku on pakkoherätys aina seittemältä. Kuka helvetti jaksaa? XD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti