Pages

sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Yargh

Ärr yarr kuh gaah yynnhh! Nykyinen sanavarastoni, onko jotain vikaa? TT^TT

Evotan niin lujaa että ihan pyörryttää. Why, oh why? Tekee mieli piirtää, mut en mä enää osaa! Herranjumala piirrän jotain yhen valmiin kuvan kuukaudessa. Mihin se 15 kuvaa kuukaudessa- tahti on kadonnu? >3< Musta on tullu laiska. Ihan _helvetin_ laiska. Ahistaa (=laiskottaa) avata photari. Ja näin pitäs tehä, koska on himmee kasa luonnoksia odottamassa valmiiksi tekemistä. Osa on varmaan jo yli vuoden vanhoja, jollon ne päätyy jonnekki laatikon pohjalle homehtumaan. Toivottavasti sit kun koulut alkaa niin saan jotain inspaa takasi. Sietäs joutuu ruoskittavaks (ei saa ajatella kaksmielisesti).

Olen tässä elämän aikana kuullu jos jonkinmoista sanomista ulkonäöstäni. Eniten ehkä siitä, ettei musta oikeen erota
kumpaa sukupuolta edustan. Siis periaatteessahan tämä ei minuu haittaa pätkääkään, päinvastoin. Tänäänkin kun luin yhtä BL.ää niin löysin siitä hienon pukeutumistyylin, minkä sitten omaksuin itelleni. Melkeen heti ehittiin sanomaan, että ei helvetti nyt se meni tekee itestään kunnon homoteinin. Ne ymmärtää ketkä lukee yaoii tms. missä on alaikäsiä kakaroita. Niin. Sellasselta minä nyt sitte kuulemma näytän. Ehheh. Mä en tosiaankaan tiiä onko se kohteliaisuus vai ei. Ainaki juopot välttelee, kun ei erota olenko tyttö vai en. No luojan kiitos tästä, ainaki on helmopi crossata. Siitä puheenollen, koko hommasta tuli aikamoinen pakkomielle. En pysty enää kattomaan mitään animeita/mangoja koska saan kokoajan uusia cossikohteita, mitä nytki sattuu tursuumaan jokapaikasta. Ja kun haluan saada ne heti tehyksi. Innostun ihan liikaa ja sei ole koskaan hyvä asia.

Mä taisin tossa joskus aikasemmin lupailla jossain, että täällä näkyis jotain sarjakuvan pätkiä... ynh *huokaus*. En niinkun pysty edes niin pieneen piirtämiseen. On aika perseesta olla nolife, kun ei sitä inspaa ja intoa tuu mistään. Tulkaa joku potkimaan mut liikkeelle. ... Mut nyt meen takasin BL.än pariin, ehti iskee puutos. Me kaikki tiedämme, että puutteessa eläminen ei ole hohdokasta, joten... o/

TODISTE NRO. 1 MIKSI MINUA LUULLAAN POJAKSI:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti