Pages

sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Päivä 13 - Paikka minne haluaisit muuttaa tai käydä.

Mä aina löydän syyn miks mun on vaikee kirjottaa, siis mielialan puolesta. Vieläki on ihan hirvee inspakato mut ah on saanu fanityttöillä tänään niin mikäs tässä. Nurarihyon no Magosta on tullu ehdottomasti mun Top 3 animesarja, ei mitään epäilystäkään.


Njoooo.. muuttaa en taho ainakaan vielä tässä vaiheessa minnekkään Suomen ulkopuolelle. Taino tuskin koskaan muullonkaan. En sit tiiä tarkalleen minne haluaisin täälläkään muuttaa, Hesa tai sen ympäristö ois tosi jees muttaku jumalauta on kallista paskaa joku asunnon saaminen. Yksiöitä on lähes mahoton saada ja jos tulee vastaan niin hinta on päätähuimaava..... pääsenköhän mä koskaan muuttamaan. Noh, missä haluisin käydä onki sit vähän isompi lista. Mul on pienoinen lentokammo ja tosi paha laivakammo, niin ei täs oo pahemmin matkustellu missään ulkomailla, mut jos mä saan tapettua ton ekan niin jes. Haluis kovasti käydä Englannissa, tyyliin Lontoossa. Sit jotku lämpimät maat esim Espanja ois kiva kokee vaik mä en usko et pärjäisin elossa pitkään missään kuumassa maassa, löllöt ei kestä kuumaa. Joo ja Sveitsi ois aika hc (suklaata <3).

Jos lähetään pidemmälle niin tottakai joku Kiina, Japani, Australia, Uusi-Seelanti, Kanada, Pohjos-Amerikka.... pitkä lista. Osa ihan luonnon ja tällästen takia, osa sit ihan tästä ihanasta nörttikulttuurista katottuna ois tosi nomnommm. Plus tahon nimenomaan eniten sellassiin maihin mis puhutaan pääsääntösesti englantia koska mua ahistais lähtee minnekkään mis en osaa kieltä. Tosin luulen et just noi Kiina ja Japani jää eniten pelkäks tyhjäks haaveeks koska mitä oon vähän silmäilly sitä niin se ois mulle liian iso kulttuurishokki. En pärjäis varmaan ku pari päivää haha (hyi rupes oksettaa ku ajattelenkaan niiden ruokailutottumuksia, plergh). Ja musta ei mitään maailmanmatkaajaa saa, tyydyn ihan Suomessa kiertelemiseen, niin ehkä maksimissään nää lähi Euroopan maat ois jotain minne ois mahkuja mennä (oi ku pääsis johonki ulkomaalaseen coniin *A*).

Ja hei tottakai, Kuopioon on pakko päästä, jonne todennäkösesti enskesänä sit pääsee. Phehe.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti